Med Evelina : )

Hej alla små hjärtskärande läsare! Idag har jag sovit över hos Evelina. Dagen började med att jag tog förväl av Saga och åkte till Evelina. Saga skulle till Ellen.. När jag kommer fram till hennes lägenhet så får jag ett sms av Evve där det står: Jag är borta. Kommer snart, det är bara att du går in för mamma är ju hemma. Så jag gjorde som hon sa, jag gick in och tog av mej mina ytterkläder och satte mej vid bordet och pratade med Carina hennes mamma. Sen när hon kom åt vi mat och efter maten "lekte" vi lite med hennes telefon. Hon har en Xperia X10 Mini. Det var roligt. Vi laddade hem spel till hennes telefon och spelade in en massa roliga klipp som vi sedan la ut på Youtube. Så här ser klippen ut!.... Vi ska se om jag lyckas lika bra som jag gjorde förra gången jag satte in ett klipp från Youtube på bloggen : )....

 Jag och Evve!! x3 (Tomten)


 HAHA!! Jag och Evve igen! (Katten) x3

JAG KLARADE DE IGEN!! : )

Efter att ha "lekt" med hennes telefon åkte vi till stallet. Där skottade Evve skit och gav hästarna hö! Sen när vi var färdiga skulle vi vänta på Tord (Carina´s man) och en tjej som jag inte kommer ihåg namnet på för dom skulle komma med en ny häst! När vi väntade passade vi på att damma av stallet lite med hjölp ut av en dammvippa...

 Evve dammar stallet! : )

 Här också + att hon bär på ett glatt smile :) <333

 Gullig häst <333

 Sist och tyvärr minst... LADY!! Evve´s hund! : )<3333 29/12-10

Lule med Emelie, Annelie och Mamma

Hejhej^^ Idag har jag varit i Lule med Emelie, hennes mamma Annelie och mamma. Det var roligt. Först när vi kom dit gick vi in på Lager House. Där köpte jag en Poppcornskål till Saga! Jag tyckte att jag hade köpt så tråkiga saker åt henne i Julklapp så hon fick en till x3 Eftersom att hon är helt besatt av Poppcorn så passade den väldigt bra till henne ; )

Popcornskål vintage, popartSaga´s Poppcornskål! ; )

Efter det gick vi och åt på Kina och sen var vi på galleriorna i några timmar tills vi åkte hem. När vi stod och väntade på bussen hittade Emelie en jätte rolig bild..

 Haha! x3 Det där är typiskt min  humor!! xD Om du inte fattar... LÄS OM!!! x3 28/12-10

Elon! ^^

Hallå! Idag har jag varit med Saga hela dagen. Det började med att vi åkte in till stan, för Saga skulle köpa hårklämmor! Hon köpte säkert 10 par x3 Jag skojar inte, det var typ 10 stycken. I morgon ska jag fota alla klämmorna och sätta in bilden så får ni se hur dom ser ut!! ; ) Efter att köpt klämmor gick vi in på Parelle och köpte nagellack. Vi köpte 2 var.
 Bilden är lånad från Google!! Men det var sånt här nagellack vi köpte : )

 Den är också lånad :)

Efter det hämtade pappa och mamma oss och vi for iväg till Elon eller Lekon som det nu kallas. Joel skulle handla för sitt presentkort! Jag och Saga blev förälskade i några jätte söta prydnadsdjur. Det var allt från Enhörningar till Hundar och Fåglar Jaa, alla möjliga. Jag tog tyvärr ingen bild på dom :/ men dom var jätte söta i alla fall.

 Akatsuki <333 ^^ Detta vackra porträtt är ritad av Saga^^

 TOMTEN!! Jaa, jag vet att det var onödigt att fota, men jag blev faktiskt livrädd när jag såg den för första gången. Jag tyckte han var skit läskig!! :S 27/12-10


Julafton! ♥

Hejhej ^^ God Jul på er alla!! Den här dagen började med att jag klev upp. Öppnade ett av mina paket och fick en jätte fin röd "Julklänning" Av mamma. Gick och duschade och sen åkte vi till Gunnarsbyn. Där åt vi Blöta, eller Dopp i grytan som det också kallas. Det var mycket gott. Efter det, gick vi till Gunnarsbyn kyrkan och lyssnade på när prästen pratade och sjöng. Sen gick vi ut och tände ljus på gravarna. Sedan åkte vi hem, mamma och pappa lagade själva julmaten, medans jag och Joel satt och kollade på Kalle Anka. Efter Kalle kom alla släktigar och vi åt Julbord.. sen kom tomten till oss och vi fick våra Jullklappar!! Jag fick, Pengar, Smycken, Godis, Ett rött Wii ^^ eh.. Kläder, Ljus jaa m.m. Sen när jag hade fått alla Julklappar gick tomten och jag och Joel började spela på mitt Wii.. Aja.. det var allt för mej! ;).

 Jag har också tagit av mej mitt Leo´s Leklandband som jag fick när jag och MajaK var på Leo´s Lekland!!

 Några dagar innan Julafon såg våran Julgran ut så här!!

 Sen idag så såg den ut så här x3 Skillnad?? xD

 Joel och Tomten!! : ) 24/12-10


Minns inte x3

Hejhej^^ Jag kommer inte ihåg vad jag gjorde idag men jag hade säkert roligt ; ) Men jag hittade en bild på min telefon som jag kan lägga ut!!

 En Ananas!! ; ) Det där är Saga´s arm så jag antar att jag var med henne idag x3 23/12-10

Lule med Maja, Ellen och Saga ; ) ♥

Hejhej^^ Idag har jag KIBA ÄR HJÄRTSKÄRANDE!!! <3333 oj!! jag var bara tvungen.. var var jag.. juste... Idag har jag varit i Lule med Maja, Ellen och Saga. Det var mycket roligt. Vi skulle handla julklappar till folk. Dagen började med att jag, Saga och Maja gick in till stan. Gick in på Lindex och "mördade tid" Vi gick runt där och tittade på olika saker tills klockan började närma sej halv 12 ^^ Det var då bussen skulle komma så vi fick ringa till Ellen och be henne komma till busshållplatsen. När Ellen kom så dröjde det inte länge tills bussen också kom. Så vi betalade och satte oss i bussen. På vägen till Lule somnade jag, så jag vet inte vad som hände x3. Sen vaknade jag av att dom skrek mitt namn och petade på mej!. Vi klev av bussen och sprang över gatan till gallerian: Smedjan. Fast det var rött ljus xD HAH! Det var jätte roligt. Den första butiken vi besökte var Lager House. Det var as coola saker där inne. Allt från spargrisar till toalettpapper ; ) Men vi köpte faktiskt inget xD Sen gick på China Town, där köpte vi lyckokakor!! fast det var bara jag som åt upp min kaka för dom andra tyckte dom smakade som hundkex, men jag mena, jag är ju en hund så varför skulle jag inte gilla dom? ;D Efter China Town gick vi på Dagoberts. Ellen beställde en varmmacka, jag och Maja tog varsin kycklingmacka och Saga tog en Tacotallrik!! : ) Ellen typ dog när jag hämtade brickor åt alla för då kom jag bärande på 4 brickor, men när jag skulle ge en till Saga sa hon: Jag har redan en bricka.. Då sa jag: JAHA?? men då får du två!! och räckte fram den till Saga. HAHA!! Ellen typ dog!. Sen när vi satt och åt var det alldeles tyst vid bordet men för att få i gång ett samtalsämne sa jag: Det är Robin Hood, jag vill ha!! Då dog alla xD. Man kan säga att vi var hyper x3, vi har faktiskt väldigt udda humor!! Sen när vi hade ätit gick vi till dom andra två galleriorna. Efter typ en timma på båda galleriorna splittrade vi oss till två och två! Ellen gick med Maja. Saga med mej! Jag och Saga gick in på Ur & Penn. Där köpte jag 3 par örhängen till mamma. Dom var jätte fina. Sen gick vi runt i typ en halvtimma tills vi gick förbi en affär som sålde balklänningar och bröllopsklänningar ;D, vi gick in och kollade på dom. Dom var jätte fina^^. Vi gick också in på Din Sko! Där hittade vi ett par jätte coola tofflor som Saga bara var tvungen att köpa, fast dom var för små ..
 NARUTO!!! ;) Coola vah?? : )

Sen mötte vi Ellen och Maja. Maja skulle säga något till mej så vi gick i väg en bit från Ellen och Saga. Det Maja sa, var att hon och Ellen hade köpt världens bästa julklapp till Saga. När hon visade mej julklappen förstod jag vad hon menade. Vad dom hade köpt tänker jag visa på en liten film när vi åkte hem från Lule... det var har Saga öppnade sin lilla julklapp :D....

 Jaa, asså det här är första gången jag sätter in en Video på bloggen så mobba den inte x3
Hon fick ett par stringtrosor, en bh och "hängslen med knästrumpor" x3 22/12-10


Jullov!! ; )

Hejhej^^ Idag har jag varit i skolan. Det var den sista skoldagen på det här året! Vi firade med spel, fika och pyssel förstås. Alla som ville fick ta med sej ett spel hemifrån. Det var bara Sara som tog med sej. Hon tog Helt   Hysterisk, det är ett typiskt "Använda hjärnan" spel.. men jag orkar inte förklara hur det går till x3. Vi spelade typ i 40 minuter tills vi tröttnade på det... för det var typ ingen som ville "lyda" spelets regler. Så vi bytte spel. Vi spelade Alias! Fast det gick inte heller så bra, för Pauline och jag började typ "bråka" om hur reglerna var. För det var bara jag och Pauline som hade spelat det. Men vi fick sluta tidigare som tur var. Sen sa vi God Jul och Gott Nytt År! till alla och tog förväl. Vi hade ju slutat en halv timme tidigare, så jag gick till gula korridoren för att sätta mej där och vänta på Saga, Ellen och Maja. När jag kom dit träffade jag Paula. Hon började prata med mej om en massa saker och sen var hon tvungen att gå tillbaka till klassrummet, men då frågade hon gubben som dom hade, och jag fick jag vara med och det fick jag. Jag var där tills dom hade slutat. Vi såg på några youtube klipp på någon gubbe som mimar till en massa låtar!! ; ) sen när dom hade slutat tog jag förväl av mina vänner i Paulas klass och satte mej i fönstret utanför Saga och Majas klassrum. Sen när dom hade slutat gick vi till stan och "mördade tid" tills bussen och Ellen kom. Där efter åkte vi till Lule ; ).

 Sara ; ) 22/12-10

Julklappar^^

Hejhej^^ Idag har jag varit i skolan. Pauline var sjuk så jag var med Sara och Amanda ^^ Det var mycket roligt ;) Efter skolan gick jag på stan med Lina. Vi köpte julklappar : ). Jag köpte åt Saga, Paula och Sara^^ Eller jag och Lina köpte en julklapp tillsammans till Sara : ). Sen mötte jag Saga, Paula, Elin och Maja. Jag tog med mej Paula ner till HM för att visa vad jag tänkte köpa åt Saga, jag ville ha tips ; ). Men när vi kommer ner till HM så visar jag Paula nagellacken jag tänkte köpa till Saga. Det fanns två stycken nagellack där som hade ungefär samma färg, bara att en av dom var mörkare.. och då visste jag inte vilken jag skulle köpa till Saga, för jag ville ju köpa den färgen som Sasori har på sina naglar. Men eftersom att det fanns två stycken färger där, så blev jag ju osäker. Men jag kom ihåg att när jag och Saga var på stan i går så visade hon mej ett av om där nagellacken. Men jag kommer inte ihåg vilken av dom hon visade :/. Men jag var nästan 95% säker på att det var den som hängde högst upp, (den som inte var mörk) Men eftersom att det fanns två stycken så visste jag inte vilken jag skulle ta. Jag hade ju hoppats på att Paula visste vilken färg Sasori har på naglarna. Men när vi kommer dit så vet hon inte D: Jag höll seriöst på att dö! Men tillslut bestämde jag mej för att köpa den "ljusa" Paula berättade att en som går i hennes klass vet vad han har för färg på naglarna. Så vi fick hålla tummarna att vi skulle träffa henne i gallerian. För nästan varje gång Paula brukar vara i gallerian brukar hon träffa den där tjejen. Men medans vi går ut från HM så ser jag den där tjejen... trodde jag, asså jag trodde hon menade Elisabeth i hennes klass, så jag sprang fram till Elisabeth och kramade om henne och typ var as lycklig att vi hade hittat henne. Men när vi börjar prata med henne så säger Paula att det inte var henne vi letade efter D: Aja, tänkte jag.. Mitt i allt frågar Paula Elisabeth vem den där killen var som stod bredvid henne. Elisabeth ba: Jaa, det är Viktor!! (Jag tror han hette det XDD) Sen så säger jag, jaha.. är det din lillebror. Mitt i allt tittar Elisabeth "argt" på mej och säger: Nä?? Det är min pojkvän!! Jag typ: OJJ!! Förlåt mej :S... Sedan springer jag och Paula iväg.. Vi träffar Saga, Maja och Elin igen... Paula går och uppehåller Saga medans jag går fram till Maja och visar julklappen till Saga.. När jag visar den så frågar jag och jag har valt rätt färg.. då säger Maja.. Nää, hans naglar är mörkare än det där.. jag typ :S.. Maja ba: Du kan ju byta om du vill.. jag ba: jaa, jag har ju kvittot kvar, men jag orkar inte. Så jag gick  och kollade vad Saga och Paula gjorde. Dom tittade på några "speldosor". paula blev förälskad i en av dom och skulle precis gå till kassan och betala den, men då gick jag fram till henne och sa: Du får inte köpa den där!!! Tänk om din mamma redan har köpt den till dej i julklapp?? Det skulle väl inte vara så roligt?? Paula och Saga blev väldigt sur på mej och Saga frågade mej: Varför får hon inte köpa den?? Jag ba: Jaa, asså jag hade tänkt köpa den åt henne i julklapp förstår du.. Saga ba: jaha.. men då kan vi ju köpa den tillsammasns. Jätte bra idé, svarade jag.  Sen när jag stod i kön för att betala så hade Paula hittat en grej som hon skulle köpa och då hade jag gömt den i jackarmen så att hon inte skulle se att jag skulle köpa den.  Men när vi står där i den långa kön frågar hon: Vad ska du köpa?? Jag fick panik och svarade: ehhh.. den här... och tog snabbt upp en bok som låg på bordet bredvid mej. Jag ska köpa den till mamma sa jag.. Men som tur var trodde hon på mej. När det bara två stycken framför mej till kassan sa jag: Paula, du kan få gå före mej. Men det ville hon inte. Så jag ropade på Saga och när hon kom fram till mej viskade  jag till henne att hon skulle uppehålla Paula tills jag hade betalat. Så Saga tog tag i Paulas arm och sa att hon skulle visa henne en grej. När jag hade betalat gick Paula och betalade sin grej ch sen gick vi på HM. Jag och Paula gick bakom Saga, Maja och Elin för jag hade en plan. Min plan var att vi skulle gå in på HM och låsats som att jag skulle kolla på smycken till mina kompisar och medans jag kollar på smycken ska Paula och Saga gå fram till nagellacken och kolla på dom. Då skulle säkert Saga säga vilken hon ville ha. Planen fungerade ganska bra, men den blev inte riktigt som jag hade tänkt mej. När jag stod vid smyckena sprang Saga och visade alla vilket nagellack hon ville ha.. När hon visade det så blev jag jätte glad över att jag hade köpt rätt!! Men Saga märkte ingenting som tur var. HAHA!! ; ) Nu ska jag inte skriva nå mer för jag antar att du imte orkar läsa mer x3.

Paulas Julklapp ; ) 20/12-10

Sista Pluggandet!!

Hejhej^^ Idag har jag varit med Saga! Vi har pluggat, fast det var inte roligt. Vi har också gjort pannkakor^^ Dom blev goda : ). Jag och Siga har varit på Fruktfabriken. Vi fixade äntligen musiken. Som du kanske kommer ihåg, hade vi inte nån musik till packnigen förra gången. Vi blev överlyckliga!. Vi tjänade 150 :- var : ) för dom pengarna åkte vi på stan och handlade julklappar . Vi åkte dit med Sagas farmor ^^. Dagen har varit  helt normal ^^ 

 Jag "pluggade" xD

 19/12-10

Orkar inte xD

Hejhej^^ Som du kanske har lagt märke till har jag inte stoppat in nå fler bilder på mina choklader xD. Det är för att jag inte orkar göra det nå mer xD För några dagar sen sa Paula att mina bilder på chokladerna inte var nå intressanta att läsa om... plus att bilderna var suddiga c: så jag orkar inte sätta in nån fler x3

18/12-10

Singstar ; ) ♥

Hallå ; ) Idag har jag varit med Saga och MajaK.  Vi har spelat Eye Toy och Singstar ; ). Det var mycket roligt. Hahah! det är typ allt vi har gjort :D

 Singstar!! <333

 Eye Toy!! ; ) 17/12-10


Hahha ;D

Hejhej^^ Kommer inte ihåg vad jag gjorde idag ;D

 Mitt favorit program när jag var en liten skit ;D 16/12-10

Bollo ^^

Hallå där!! ; ) Idag har jag varit och hälsat på hos Pauline^^ Vi gick på en lång promenad genom den mörka skogen utanför henne. Jag lyckades övertala henne om att det inte var nå farligt att gå där det var extra mörkt. För när Pauline var liten hade en av hennes kompisar sagt att en gång när han gick genom skogen alldeles ensam så hade han sett ansikten.. så Pauine tyckte det var jätte läskigt. Hon skrek typ varje gång hon såg en sten. Hon ba: Vad är det där?? :S jag ba: ehh.???.... det är en sten?? Haha så gjorde vi typ hela vägen genom skogen. Jag kände mej jätte cool xD

 15/12-10

Värsta dagen i mitt liv!!

Hejhej^^ Den här dagen har varit den värsta dagen i mitt liv! Okej, en av dom värsta. Hur ska jag förklara... Det började med att jag vaknade, tog på mej kläder och sprang ner till Saga. För jag var försenad. Jag skulle egentligen vara där klockan 7:00 men jag klantade mej och Snoozade (eller hur det nu stavas) typ i en timma! så klockan var 7:14när jag var där. Jag våfflade hennes hår och vi gick till bussen. När vi är på väg till bussen, så märker jag att Saga är på.. hur ska jag säga det.. snusk humör. Så hon tvingar mej att höra på vad hon gjorde i går kväll. Hon ba: Jaa, jag kollade på Yaoi i går kväll.. SasoDei.. Jag typ: Usch, fy fan.. jag vill inte höra mer. Då slutade hon och vi satt tysta i bussen tills Elin, Maja, Sigrid, Rebecca  och en tjej som jag inte kommer ihåg namnet på, klev in i bussen. Efter bussresan gick jag i förväg till skolan. Jag var en bit framför dom andra. När jag går där och fantiserar så hör jag att nån kommer springande mot mej. Det var Saga... Den här gången gick hon bredvid mej hela vägen till skolan och berättade om hennes "Sexliv" med Sasori... Jag försökte gå fortare men det gick inte för hon ökade farten hon med. Så jag fick stå ut med henne tills hon gick in till idrotten. När hon hade gått sprang jag in i skolan, upp för trapporna och in gula korridoren. Där såg jag Paula. Jag ba: åh!! Paula, du måste hjälpa mej!! Och gav henne en kram. Jag trodde att det skulle bli bättre att prata med henne, men tror du det blev det?? Nää?? Paula gjorde det bara värre.. för jag ba: vet du! Jag vet när Madara fyller år, han fyller år 24 December ;D.. Paula ba: jaha, då vet jag vad du kan ge honom i julklapp/födelsedagspresent! Jag typ vad?? ; ) hon ba: du kan ha på dej ett förkläde.
BARA ETT FÖRKLÄDE!! skrek jag?? :S Jaa, sa hon.. jag ba: men då är man ju naken där bak... och då förstod jag vad hon menade. Så jag gick med bestämda steg därifrån. Jag hörde hur Paula skrattade bakom mej.. FY FAN VAD ÄCKLIGT!! Tänkte jag, medans jag gick till Kemin. När jag satt där inne på Kemin kände jag redan då att det skulle bli den värsta dagen i mitt liv!! Jag tänkte: Det kan inte bli värre än så här!! Haha, trodde jag: men när jag hade gått därifrån så träffade jag Paula igen.. Hon ba: Förkläde!!! Jag typ: NEEEJ!!! och sprang i väg. Sen hade vi lektion igen. På lunchrasten var jag med Paula, Saga, Maja och Linnéa. Vi åt lunch tillsammans och sen gick vi upp till gula igen. Vi träffade Ellen, Sigrid och Rebecca. Medans Saga och Maja pratade med dom så satte jag mej i ett av fönstrerna och tittade ut. När jag sitter där så kommer Paula och säger Förkläde... då hoppar jag ner för fönstret och springer i väg till den gråa korridoren. Där träffar jag Pauline och Sara. När jag står där och pratar med dom så känner jag efter mobilen i fickorna. Men den var inte där.. så jag skriker: MOBILEN!!! Och springer tillbaka till gula korridoren och kollar i fönstret som jag satt i. Jag frågar några killar som står där bredvid fönstret om dom har sett en mobil. Men ingen av dom har sett den. Jag kollar runt och där ser jag Simon RH, hålla i min mobil. Han letade efter ett hemnummer att ringa till. Jag går fram till honom och säger att det är min telefon. Han ger mej den och jag går tillbaka till Paula. När jag kommer dit säger jag att jag hittade min telefon. Vem var det som hittade den?? Frågar hon. Det var Krulltott!! Säger jag jätte högt. Precis när jag har sagt det så går Simon förbi och sträcker upp händerna och typ vinkar med dom och säger.. JAA!! Det är jag!! Jag får panik och säger: förlåt! Det var inte menigen.. Han typ: Det är lungt, jag är van att bli kallad för det. Jag skämdes jätte mycket. Tänk om han är jätte ledsen nu?? :/ Aja, hoppas han inte tog illa upp.
Annars har den här dagen varit bra ; )

SÖT! Liten Akamaru <3 14/12-10

Lucia ♥

Hejhej ^^ Idag har vi haft en lucia kör på skolan : ).  Eller vi var inte på skolan och sjöng xD. Vi var på Hildursborg ;D eller hur det nu stavas.. Det var roligt. Först sjöng vi för själva skolan.. sen gick vi tillbaka till skolan och hade lunch. Sen gick dom som ville till Röda Korset och sjöng. Det gick bra ^^ Vi fick fika också. Kladdkaka med grädde och ett glas saft ; ). Det var mycket gott ; )..

 Kladdkaka ; ), Bild lånad av Google... plus att jag aldrig skulle äta kaka med en gaffel xD

 LUCIA!! ; ) 13/12-10


Jul bilder : ) ♥

Hejhej!! ; ) Idag har jag försökt fota några bilder på min hund. Men det var seriöst skit svårt xD, när jag lixom skulle fota henne så rörde hon på sej, plus att tomteluvan som hon hade på sej bara ramlade av hela tiden :/ När jag äntligen hade fått henne att sitta stilla med hjälp av lite godis xD så fick vi främmande och då skulle hon ju såklart kolla vem det var det var -.- Men tillslut lyckades jag få några bilder ; ).

 Nellie <3 hon står och kollar i fönstret på vem som kommer ;D



 Söta vah?? ; ) jag tog mer bilder men orkar inte sätta in dom ;D 13/12-10


Kola bak ♥

Hejhej ^^ Idag har jag varit hos Farmor och Farfar och bakat kola ; ). Dom blev jätte goda... haha har typ inget mer att skriva ;D

 KOLA!! <33 12/12-10


Musik ; )

Jag har varit med Saga hela dagen idag... Vi har typ dansat till musik och dampat helt enkelt.. så jag har typ inget mera att skriva ; )

 MUSIK!! <33 ; ) 11/12-10

Liten flicka ; )

Hejhej ^^ Idag har jag sovit över hos en liten flicka vid namn Saga : ). Vi hade mycket trevligt. Det började med att Carro och Saga hämtade mej med bilen, vi åkte till Ica : ). Efter vårat köp åkte vi på KioskPiraten : ). Förresten, jag och Saga köpte 2 stycken Marabousar :D En vanlig och den nya, Vinter vita chokladen. För vi skulle prova den ;D, en chips påse ; ). Men vi hade lite problem med längden när vi skulle ta chipsen. Vi nådde dom inte helt enkelt. Men som tur var fick vi hjälp av en gubbe. Jag fick så klart flörta med honom.. men efter mitt flörtande så tog han ner den :D. Paula: Jag känner på mej att efter att du läst detta så skrattar du just nu..... aja, nog med det. När vi hade fått våran mat, okej chips så gick vi till kassan och betalade ;D. Efter det for vi på KioskPiraten. Där köpte vi en dricka och Bilgranar...

 Fan vad coola XD Vi typ dog när vi såg dom ;D.

Sen när vi stod i kassan så höll jag och Saga seriöst på att dö.. vi stod där helt tysta i kön och väntade på våran tur. Men mitt i allt började en skit seriös låt på radion. Det var Julen är här. Innan hade vi sjungit på den, fast vi gjorde om rösten till värsta hemska damp rösten. För vi typ hatar den låten xD fråga inte varför ;D. När den började så var personerna som sjöng den jätte seriösa. Det var typ därför vi dog XD

 Ja, den var sådär.. Jag är inte så förtjust eller hur det nu stavas xD i vit choklad. Men den var inte jätte god och inte äcklig.. Den duger! Men jag köper hellre brun ; ) 10/12-10

Plugg.... IGEN!!!

Jaa, idag har jag sovit över hos farmor och farfar... för mamma och pappa skulle bort så farfar fick hjälpa mej istället, det var några mattetal som jag behövde hjälp med : ). Kvällen blev som en helt vanlig torsdag kväll, god mat, lite fika och tv ; )

 Plugg...

Här kommer några jätte söta bilder på deras katt : )

 Zimba <3

 <33

 Så söt <3 9/12-10


Skolan^^

Hejhej^^ Idag har jag varit i skolan.. okej inte så konstigt xD. Vi har haft lektion efter lektion. Så vi har typ inte haft nån rast alls, så jag är typ as trött. Så det blir inget långt inlägg i dag...

 Jaa, det där ska likna mej XD Jag ska föreställa en strippare xD På bilden står det: BILDENS NAMN: Julia den sexige.. och en pil som pekar på ett J så det blir egentligen Julia J den sexige ;D. Den där svarta saken.. det ska föreställa en gubbe typ en tittare ;D... jag har bara en tittare D: Bilden är ritad av Pauline E 9:2 ^^

 Närbild xD

 Pauline har också ritat en massa apor i min kemi bok... det här är en av dom.

 Ja, väldigt fin...

 You wanna see my boobs? jaa, så säger denna vackra apa...

 HAHA!!! XD Tänk på att det var Pauline som ritade det här, så jag är oskyldig XD 8/12-10

7:e December

 Nalle : ) 7/12-10

6:e December

 Tomte ;) 6/12-10

Plugg, plugg, plugg....

Jaa, jag är så jävla trött på allt pluggande.. jag har suttit hela helgen och pluggat, allt från matte till kemi, svenska, so, engelska och tysk, fy fan vad jag längtar till julafton, då kan man bara släppa allt. Aja det är ju bara några veckor kvar : ) 5/12-10


5:e December

 Julharen?? ;D 5/12-10


Tomte jakt ;D

Hejhej^^ I dag kom Joel på en jätte rolig lek som vi kallar Tomte jakt.. Det handlar om att man gömmer små tomtar på olika ställen i ett rum.. och sen ska typ nån annan leta efter dom... Det är jätte roligt ;D

 Dom här Tomtarna letade vi efter ;D

 Tomtarna igen ;D 4/12-10

4:e December ;)

 Blomma ; ) 4/12-10

Fredag kväll...

Hejhej!! Har varit i skolan idag. Paula har varit sjuk hela veckan så jag har inte kunnat prata med henne :(. Saknar min lilla Paula ♥♥ Hoppas hon blir frisk tills på måndag : )<3 Idag har jag också varit med Sara, Amanda, Elin, Emelie och Helena, det var mycket roligt ;D Men en sak som vi blev väldigt arga över var att bearnaisesåsen hade tagit slut så vi fick ingen sås till maten :/ "Småbarnen" hade ätit upp den. Jag hatar seriöst att vara 9:a för maten räcker typ aldrig D: Mattanterna köper in alldeles för lite mat!! Jag mena om vi säger att det är Tacos så borde dom ju faktiskt köpa in typ jätte mycket, men det gör dom inte, dom köper istället in jätte mycket Ärtsoppa som dom vet att typ ingen gillar. Inte för att vi får Ärtsoppa på skolan då, men mat som inte är så populärt. Fatta! Vi är typ jätte arga.

Mattant!! ;(

Jag har också haft HK prov idag, jag tycker att det gick bra ; )...

PROV!!!

Just nu sitter jag vid datorn hemma hos Saga/MajaK. Men ingen av dom är här, Saga är hos sin pappa, MajaK är hos sin mamma ;/ så jag sitter ensam, eller jag har ju Max xD... Jag och Max har gjort en dans som vi tänkte uppträda med, men Max fick damp och började kasta stolar (bokstavligen) så vi gav upp. Aja... men jag ska gå hem nu, för det finns typ inte så mycket att göra här xD.. men vi ses<33333

 Borta bra.. men hemma bäst!! ;) 3/12-10

3:e December

 Ett Paket!! ; ) 3/12-10


2:a December

Hej!! här kommer den andra chokladen som jag fick..

 EN stjärna!! ; ) 2/12-10

Jacka!! ♥

Hejhej^^ Idag har jag och Helena i klassen bytt jackor ;D.. asså bara för några dagar. Det var för att hon blev typ kär i min jacka. Hon ba: kan vi inte byta jackor?? bara för några dar, jag är typ kär i din jacka.. Jag typ OKEJ!! :).. Så nu har jag hennes jacka och hon har min ;D.

 Kolla vad fina vi är i varandras jackor ;D ♥

 Igen ; ) ♥ 2/12-10


Julkalender : )

Hejhej^^ Jag har precis öppnat min Julkalender ; ) Jag tänkte att jag kunde fota varenda choklad bit som jag får, så jag börjar med den chokladen som jag fick idag ; ) 

 Så här ser min Chokladkalender som jag fick ; )

 Ett lok!! HHA! Det var den första jag fick ; ) 1/12-10

1:a December!! ; )

Hejhej ^^ Idag är det första December! Bara 23 dagar kvar ;D Fy fan vad jag längtar :  ). Sitter just nu och funderar på vad jag ska köpa för Julklappar åt folk. Men vad fan ska jag köpa?? Aja, idag har jag varit i skolan, logiskt vah?? haha men i alla fall. Vi har haft Matte och då gjorde vi en "hjälplista" och alla började typ rita hjärtan runt allas namn :S Nisse, Alexander och jag  hade skrivit upp oss och då ritade Alexander ett hjärta runt våra namn och alla började skratta, plus att Sara viskade till mej: trekant, jag typ.. tack.... -.- Jenny skrev något jätte gulligt..

 ÅH!! Gulligt vah?! <333  1/12-10