Otur!!

Idag när jag skulle åka buss med Saga och Maja så kom dom aldrig. Så då klev jag på bussen alldeles ensam. Jag skulle ju hämta min cykel som jag alltid har hos henne ;D. Sen när jag sitter där så smsar jag till Saga och frågar: skulle inte ni åka med bussen? och då skriver hon: åker i bussen nu. Jag ba: vaah?? vilken då?, ettan säger Saga, vaah? jag med säger jag. Sen när jag ska kliva av så ser jag Saga och Maja bakom stolarna som jag satt vid. Dom typ Heeej! jag typ va fan? tog ni den här?? jaa säger dom och sen börjar vi gå mot Sagas hus. Sen är jag där i en massa timmar :D och sen cyklar jag hem :P.

  Buss =D 30/09-10


Dissekera!! :D (känsliga borde ej kolla på bilderna)

Hallå!, idag har jag gkort något riktigt coolt. Jag har dissekerat ett grisöga ;D. Vi skulle skära upp ögat och lägga ut olika delar på ett papper och säga vad det var för något :D Det var jätte coolt. Vi fick varsitt öga eftersom vi är så lite folk i våran klass. vi är 15 stycken totalt, men nu var det ju 4 stycken som var sjuka idag och flera ville inte vara med för att dom tyckte det var äckligt :D Haha, jag vet inte om jag tyckte det var så äckligt :D. Jag varnar dej, kolla inte på bilderna om du är väldigt känslig :D.


 EN HEL GRUPP!!
                      30/09-10

 ETT GRISÖGA!


                                                                                                      

Mat..

Jaa, igår åt vi en väldigt udda maträtt på skolan. Det var tacofisk och falafel?? :D. När vi skulle gå ner till maten så gick det förbi jätte många och sa att maten smakade skit, att det var jätte äckligt helt enkelt, Men när jag gick ner dit och tog mat och smakade på det så tyckte jag att det var helt okej. Inte så där jätte gott och inte jätte äckligt. Det var något som går och äta. 

visst ser det gott ut XD Tacofisk =D

 Falafel :D 30/09-10

Åh neej!!

Ja, hur ska jag börja?, det började med att jag gick till bussen. Mitt i allt så träffar jag Saga och Maja. Dom ska tydligen gå på stan och köpa godis och undrar om jag vill följa med. Det vill jag ju så klart för vi har inga läxor/prov den här veckan så då måste man ju passa på :D. Men när vi går där och pratar så säger Saga: Jull, vet du?? du ska få vara Kakuzu fast sexi jutzu! Fatta! Jag tänkte så här: Åh neej!!. det vill jag inte! jag vet ju inte ens vem "människan" är :S 
29/09-10

Aja det blir nog bra ska du se =)

Pixlr =)

Hejsan! Idag har jag haft väldigt tråkigt så jag ritade på Pixlr istället för att lipa. Jag fixade till en liten bild på 
Suigetsu. Den är väldigt vacker kolla bara:

Snygg vah?? =D 28/09-10

Jull = Bäst / Saga

Hejsan! Idag har jag varit i skolan. Det har varit en helt vanlig dag förutom att jag har haft Engelska prov. Jag tror att det gick bra =). Men en sak hade jag väldigt otur i och det var att jag hade tränat in över 50 glosor till det där provet. Men ingen av dom där glosorna var med. Fatta att jag blev arg. Fast det var ju rätt bra egentligen för nu har jag ju lärt mej över 50 nya ord som jag kan ha nytta här i livet :). Aja nu till det jag egentligen tänkte säga. När vi slutade skolan idag så skulle jag och Bollo åka hem med bussen. När vi kommer fram till busshållplatserna så träffar vi Paula. Hon ba: Heej!. När vi står där och pratar så kommer Saga och Maja fram till oss. Dom ba: Hej Jull, vi har väntat på dej i 2 timmar och nu kommer du äntligen. Men när jag berättar för dom att jag ska följa med Bollo hem så blir dom jätte besviken. Saga hade sparat alla sina pengar så att hon kunde köpa sej ett sms årskort. Hon blev väldigt ledsen när jag for :/. Sen när jag kom fram till Bollo så gjorde vi klart Saras present till på fredag. För hon fyller år på lördag men ska ha kalas på fredag :D. Det kommer ett foto på det hon fick av oss lite längre fram i veckan. Sen när den hade blivit färdig så gick jag till Saga. På vägen dit så ringde jag till henne och sa att jag skulle komma och hämta min cykel. Sen när jag kom dit så hjälpte jag henne med årskortet. Nu har hon äntligen fått sitt årskort som hon har längtat efter i så många dar. Du skulle ha sett hennes miin när hon fick årskortet. Hon blev skit glad och började genast skicka en massa sms till sina vänner. Sedan gav hon mej en kram och sa att jag var bäst =). Sedan när jag skulle gå hem så retade hon mej och sa att hon hade fått jätte många hjärtan av Sasori (Sara) hon som ska åka till London. Men jag brydde mej inte utan jag planerade en plan i stället. Och hur min plan blev får du veta lite längre i veckan :)

Telia refill årskort sms =) 28/09-10


Opalen med Saga, mamma, Paula och tanten :D

Ja, min dag har varit väldigt rolig idag :D. När jag slutade skolan så skulle jag åka hem med bussen, men då mötte jag Saga. Jag satte mej bredvid henne i busshållplatsen. När vi satt där och pratade så ringde mamma till mej och frågade vars jag var. Jag sa att jag var på medborgarplatsen och skulle åka hem med bussen. Men då sa mamma sudda sudda sudda bort din sura min, haha nä jag skoja bara :D mamma sa att jag kunde komma till Opalen och fika med henne och kanske gå och titta på lite kläder :). Okej, men får jag ett Wienerbröd om jag kommer???, Sa jag. Ja sa mamma. Okej då kommer jag sa jag och la på :D. När jag hade lagt på så berättade jag för Saga att jag skulle gå på stan och möta mamma på Opalen. Okej sa Saga och gick till bussen. Nej! vänta du kan få följa med mej och äta Wienerbröd :) Men men, jag vill inte ha Wienerbröd jag vill ha en bulla eller en muffins. Okej sa jag. När vi står där och pratar så kommer Paula och säger att hon vill följa med oss till Opalen. Okej säger vi och sen så går vi. När vi kommer fram till Opalen så sitter mamma där och väntar på oss. När vi kommer så fram till henne så visar hon mej kläder som hon har köpt. Hon hade köpt ett par svarta mjukis byxor och en vit/rosa randig tröja åt mej :). Sen när hon har visat dom så ger hon mej en 100 lapp så vi kan köpa fika :) men när vi ska "beställa" så säger Paula att hon inte vill ha. Men då säger mamma vill du inte ens ha ett glas saft? okej säger Paula. När vi står där i kön så är det en tant framför mej och Saga och då säger tanten till mej med en jätte rolig röst: kan du ge mej en assiett till min bulla. Och då säger jag okej och så ger jag henne en . Sedan går tanten iväg och då håller vi på att skratta ihjäl oss. Sedan kommer hon tillbaka men det märker inte Saga så då mitt i allt så säger Saga med rolig röst kan du ge mej en assiett. Asså jag höll typ på att dö. Jag vet inte om tanten hörde henne men det såg ut som det eftersom tanten tittade surt på Saga :D. Sen när tanten skulle betala så glömde hon kortet i behållaren. Det måste ha varit nå skumt med den där tanten XD. Sen satte vi oss vid ett bord och fikade och jag och Saga höll typ på och skratta ihjäl oss :D. Sen när vi var färdiga så åkte vi hem med bussen. När vi satt på bussen så skickade Saga en låt till mej som heter 2 Unimited - No Limit. Den låten är jätte rolig för jag och Saga har låtsas som att Nimpon (Sai) dansar till den och vandrar fram till Ino och typ diggar till musiken och då när han kommer så säger Ino: No, no, no, no, no, no, no limit. :P Haha asså jag kan se det framför mej XD! När vi satt där så sa mamma mitt i allt att jag har en smurf hits med den här låten som jag har fått av mamma när jag var liten. Jag och Saga dog XD. Sen när vi kom hem så gick vi  till Saga och var där en stund till mamma ringde och sa att det var mat. XD Efter maten så ringde Saga till mej och sa att vi skulle plugga tillsammans =D. 
Wienerbröd!           27/09-10

Hem...

Ja, idag vaknade jag av att Anna slog på en massa låtar och spelade dom jätte högt så att vi skulle vakna. Efter att vi hade vaknat så gick vi upp och åt frukost. Den här morgonen blev det Sarek (ett mjukt tunnbröd) och smör  :D vi hade inge pålägg XD Ett sådant bröd åt vi ;D. Vi åt också lite Blåbärsfil. Efter frukosten så gick vi och pluggade lite på våra prov. Medans vi satt och pluggade så ropade Johannes att det var mat. Maten bestod utav korv och bröd. Varmkorv med bröd! Sedan så gick vi ut och lekte Boll över tak. Jag kände på mej att det skulle gå bra för mej den här gången eftersom att jag failade hela tiden i går. Men när vi hade börjat leka så gick det inte så bra för mej för hon tog lyra hela tiden och hon prickade ju så klart mej också. :/ men det är okej. Jag är ju van att det går dåligt för mej :D. Leken slutade med att hon hade ägt it mej :/. Aja det är lungt. Efter leken så packade vi våra saker och satte in dom i bilen och sen åkte vi hem :D. När jag kom hem blev mamma och pappa väldigt glad. Men den som blev gladast när jag kom var Nellie, hon hoppade rakt upp på mej och gav mej värsta kyssen :D  Det var typ det som hände i dag :). Och nu så sitter jag här vid datorn, har nyss ätit en marabou. Jag och Saga har typ längtat efter marabou hela helgen och när man sen kommer hem så har mamma och pappa sparat marabou till en , fatta vad tur man har :) ♥ Den smakade gott!.
                                                                                                                     26/09-10
 En liten bild från morgonen! =)
                             

Boll över tak ♥

Hallå! Idag vaknade jag av några små klappar på huvudet ;D av en liten flicka vid namn Suigetsu, förlåt Saga :D. Sedan gick vi upp och åt frukost :) det blev Storform med lite skinka på :) det var faktiskt jätte gott =) Om du är handikappad och inte vet vad Storform är så är det en sorts rostfralla av nå slag :)

En sådan fralla =). Sen efter den utsökta mackan så bytte vi om till "kläder" istället för pyjamas =). Sedan gick vi ut och letade efter en boll så vi kunde leka boll över tak men efter en massa timmar så hittade Sagas farmor en boll som vi kunde leka med :). Jag tog tag i Sagas arm och visade henne hur man gör när man leker boll över tak =) man gör så här: man är på varsin sida av tex: en lekstuga. Sedan kastar vi säger Saga bollen över taket, bollen måste toucha (ta)  i taket. När den sedan kommer på min sida av taket så ska jag försöka ta i mot bollen och göra lyra. Om jag klarar det vilket jag brukar göra så ska jag springa runt stugan och jaga Saga och försöka kasta bollen på henne. Om jag prickar så har jag prickat och då tar jag upp bollen igen och går fram till Sagas sida av taket man byter sida när personen har prickat den andra. Sedan kastar jag bollen över taket och om vi säger att den inte tar i taket så blir det en ogiltig boll och då får man inte kasta på den andra om man asså tog lyra när den kom och inte tog i taket. Så då tar mam bara upp bollen och kastar den som vanligt över taket och försöker kasta den så att den tar i taket. Men om vi säger att jag kastar den till Saga och hon inte tar lyra att den bara faller ner på marken så händer ingenting. Saga tar bara upp bollen och kastar den som vanligt. Sen fortsätter det så där. Det är faktiskt en ganska rolig lek ;) den är också rolig om man är flera för då kan man lura motståndarna att man har bollen fast man inte har den. Så här funkar det: Man är 2 lag och gör precis som jag har berättat. Men när någon i laget tar en lyra om vi säger att jag Saga, Maja och  Ellen är på ett lag och jag tar en lyra. Då ska jag gömma bollen bakom ryggen så att dom inte vet att jag har bollen och det ska Saga, Maja och Ellen göra med. Dom låssas som att dom har bollen så då vet inte motståndarna att det är jag som har bollen. Dom kan ju lika med tro att Ellen eller Maja har bollen. Sen när jag är tillräckligt nära mitt byte så kastar jag bollen på personen och då om vi säger att jag prickar den så ska den gå över på våran sida. Men om jag missar så händer ingenting och leken fortsätter med att någon i vårat lag kastar den över och så håller man på tills alla personerna har gått över till en sida. :D hoppas du förstår nu :D. Ja, ungefär så där lekte vi :D Jag tog väldigt många lyror och jag försökte äga ut Saga men det gick inte så bra :/ hon bestämde att hon vann. Men jag kände så här: Jag kommer ta det där i morgon när vi leker igen ;D. Sen efter våran lek så åt vi middag. Det blev kyckling och ris :D Det var väldigt gott :D sen efter det så tog vi på oss våra badkläder och gick ut till en badtunna som vi badade i. Det var jätte skönt och jätte mysigt =) jag och Saga hade tänt marschaller runt badtunnan och den var så varm och skön, vi hade till o med stjärnhimmel över oss så vi satt där och pratade och tittade upp mot sjärnorna. Vi såg en massa satteliter. Det var jätte coolt. Saga retade mej och sa att jag ínte var någon äkta norrlänning för att jag aldrig hade badat i en badtunna förut eller sett en sattelit. Efter badet så gick vi upp och tog på oss våra kläder och hängde upp våra blöta små bikinisar. Sedan satte vi oss och fortsatte se på Toy Story 3 som vi inte hann se klar i går. Jag höll typ på och somna till filmen flera gånger och Saga blev skit arg på mej och började slå mej. Men när jag formade handen som en klo och morrade mot henne så blev hon tyst. Jag kände mej cool. Efter filmen så dampade vi till musik och sen gick vi och la oss :D
                                                                                                            25/09-10
 En rolig bild på Marcus :D


Stugan!! =)

Jaa, i helgen har jag och Saga varit i Johannes stuga =) det var faktiskt väldigt roligt. Men när vi skulle åka dit så var Anna så envis och ville sitta brevid Johannes, så jag och Saga fick inte sitta vid varandra :( för det är 3 platser bak och 3 platser fram, Engla, Saga och Tyra satt bak och Johannes, Anna och jag var fram. Det hade varit roligare om vi gjorde så att Anna satt bak med ungarna och att Saga satt fram med mej. Men så blev det ju inte, men det är lungt, vi överlevde :D. Sen när vi kom fram så tog Saga hand om ungarna och jag bar in saker till stugan och visade att jag hade äkta kakashimuskler :D. Sen så satte vi oss och pluggade till våra prov till veckan. Saga tränade på Kemi och jag på Engelska :D. Sen när vi hade gjort det så skulle vi göra upp en eld så att vi kunde göra mat. När vi hade gjort upp en vacker brasa så ropade Johannes på oss och sa att vi skulle vara med ungarna. Vi lekte en lek med dom som handlade om att jag och Tyra var på ett lag och Saga och Engla var på ett. Saga och Engla fångade Vilda som en pokemon :D så man kan säga att det typ var en lek om pokemon, jaa asså det är typ jätte svårt att förklara :D. Sen när vi hade lekt med dom så skulle vi äta. Det blev hamburgare med bröd =). Efter maten så gick vi in och satte oss vid bordet och ritade. Jag ritade av en stake och Saga ritade av Karin =) ömm, jaa en ljusstake menade jag :P Sen när det hade gått några timmar så satte vi oss och såg på en film :) vi såg Toy Story 3. Haha, vi såg inte klart hela för vi var typ trött så vi gick och la oss i stället XD. Ja det var typ det som hände på våran fredag kväll =).                                         
24/09-10
En fin bild på Saga =)

Elev Jour

Hej! Påminn mej att jag aldrig mer ska ställa upp som elev jour. Det var skit jobbigt. Fatta! Dagen började med att jag vaknade av min pappas vackra röst. Han ba: JULIA!! nu måste du vakna klockan är tio över sju. Jag ba: VAAH??? Skojar du? Jag flög upp ur sängen och kollade på klockan. Va fan! klockan är ju bara sju, sa jag till pappa. Pappa ba: men jag sa sådär bara för att du skulle vakna. Jag formade min hand till en klo och lät på ett konstigt sätt. Pappa blev inte ens rädd för mej. Med en besviken miin vandrade jag i väg till min vackra garderob och valde nå snyggt, sedan vandrade jag i väg till badrummet och tog på mej dom snygga kläderna sen frågade pappa om jag ville åka med han. Då sa jag nä jag ska åka buss med Saga. Pappa ba: okej men ska jag skjutsa dej till hon då? Jag ba: visst!
Sen skjutsade han mej till Saga och då tog vi bussen till skolan. När jag kommer fram till skolan så går jag direkt upp till min vackra gråa korridor. Jag letar efter Bollo men hon är inte där. Då får jag seriöst panik och springer till Personalrummet och där träffar jag Anito oj förlåt Anita. Anita följer med mej till Elevrummet, och där lookar vi efter vad som ska köpas. Sedan tar jag Anita i handen och går upp till Personal rummet igen, haha skojade bara. Nä! vi gick upp till Personalrummet, Anita gick till sin lektion och jag gick till telefonen och skulle precis ringa till Bollo och fråga om hon var sjuk. Men just när jag ska slå numret så säger Börje: Din kompis var här alldeles nyss och letade efter dej. Jag ba: Jaha! och då sprang jag upp till gråa och kollade om hon var där. Men det var hon inte.  Jag öppnade skåpet och tog ut min mobil ur skåpet och såg att Bollo hade ringt till mej och skickat sms. På smset stod det: missade bussen, kommer om 20 minuter. Jag ba: JA!! och ringde till hon. Hon ba: var är du? jag ba: gråa var är du? hon ba graå. Och då såg jag henne komma där. Jag ba: Bollo! hon ba: hej? sen förklarade jag för henne att jag hade pratat med Anita och att vi hade varit ner till elevrummet och kollat vad vi behövde köpa. Sen gick vi till Coop och handlade allt som saknades. Efter det så gick vi tillbaka till skolan och in i elevrummet. När vi höll på att ta fram och fixa i ordning alla grejerna så märkte vi att vi inte hade några våffelgjärn. Så då var det bara och vandra till Mia i HK´n och fråga om vi får låna 2 våffelgjärn. Det gick bra. Sen när vi skulle göra våffelsmeten så märkte vi att vi inte hade någon burk att blanda smeten i. Så då var vi tvungen att gå till Mia igen och fråga om en burk. När vi var på Coop så köpte vi en fetkorv av sylt. Om du vet vad jag menar. Typ någon slags refill grej. Men när vi skulle hälla ut sylten i en skål så märkte vi att vi inte hade någon skål eller någon tillbringare till saften. SÅ jag var tvungen att gå till Mia igen :/. Sen när vi skulle vispa smeten så märkte vi att vi inte hade någon visp. Bollo tyckte att jag skulle gå och fråga Mia men jag vägrade göra det. Jag mena: skulle inte det vara pinsamt att komma typ 70 gånger och fråga om en massa grejer? Så jag bestämde mej för att gå och fråga Marie-Louise om en visp istället. Men när jag kommer fram till hennes dörr och knackar på så öppnar hon inte :/. Hon är säkert ute och rökter tänkte jag menads jag upp för trapporna går och in i gula korridoren. På vägen igenom gula så träffade jag Paula <333 Hon ba: HEEJ JUUGO!! och kramade mej, jag ba: Heej =) har du någon visp i ditt skåp? Paula ba: Nää?? jag vet faktiskt inte vad jag skulle göra med en visp i skåpet :D. Jag ba: :( Sedan gick jag. Jag gick rakt igenom gråa och in i personalrummet och tog en visp. Sedan gick jag tillbaka till Elevrummet och skulle precis slappna av, men gissa vad som hände?? JO, det kom kunder som ville ha mackor. Jag och Bollo blev jätte stressade för det var jätte många som ville ha :/. Sen kom det en gullig liten 6:a som ville ha en våffla. Men en viss liten apa gjorde fel. Hon glömmde att stoppa smör innan hon hällde dit smeten :/ så allt blev bara fail. Så jag fick gå fram till den lilla gulliga 6:an och säga att han fick komma tillbaka lite senare för vi har lite problem med  TEKNIKEN! Fatta tekniken det var ju faktiskt Bollo det var fel på :P. Sen gick det flera timmar och min hjärna var typ mördad så då bestämde vi oss för att stänga ett litet tag så vi fick gå och äta lunch. Efter lunchen så öppnade vi igen och då attakerade alla barnen mej med sina tjugor och ville handla mackor. Jag dör!!! det var verkligen jobbigt att ta i mot beställnigar. Men sen lugnade det ner sej och vi fick precis sätta oss i lugn o ro och plugga. Men när vi precis har satt oss ner för att plugga så kommer det 3 små söta damer till oss och vill ha gratis saft. Du skulle ha sett deras gulliga små ögon. Jag kunde seriöst inte stå i mot. Bollo ba: visst har dom betalat? jag ba: jaa det har dom, fast dom inte hade det :D men lite måste man ju faktiskt få skoja med hon =D Sen när vi hade sålt i flera timmar så tog osten slut så vi bestämde oss för att stänga. Det var Saga som hade ätit upp den. Sedan städade vi, Bollo plockade bort alla grejerna typ smöret och skinkan och det och jag diskade, Mitt i allt så  råkade Bollo skvätta vatten på mej så jag blev jätte blöt, och då var jag jätte tasig mot en av dom små söta damerna. Jag råkade skrika: JAG HATAR VATTTEN! då blev den ena lilla damen ledsen. Men jag förklarade senare att jag bara skojade och då blev damen glad igen :). Sen när vi hade städat färdigt så skickade vi ut alla ur elevrummet och låste igen dörrarna och sen gick vi upp till gråa och visade Anita våran fina antecknings bok. Hon räknade ihop pengarna och vi hade tjänat i hop 315 :- det var mycket tyckte alla i klassen. Jag och Bollo hade tjänast mest pengar av alla i hela klassen. Jag känner mej faktiskt ganska stolt. Jag känner hur mina Kakashimuskler aktiveras :D. Jaja det var typ det som hände idag. MEN EN SAK HAR JAG FAKTISKT KOMMIGT PÅ! jag ska aldrig jag upprepar aldrig bli KOCK!! det är ett jätte stressigt jobb. Stess är inte direkt min grej. Det är bra att det finns människor med bra tålamod så dom kan jobba som kock. Annars har faktiskt den här dagen varit bra så jag ger den tumme upp...




Aja nu ska jag typ göra mej en varmmacka ;D hha nä glöm det jag tror faktiskt att jag inte ska äta en varmmacka på flera månader nu.  Aja nu ska jag se  på Yaoi så har inte tid att skriva mer, haha skoja bara , nä! jag ska faktiskt göra något som kallas sova!! Skriver mer i morgon =) Godnatt<333


23/09-10

Typiskt Bollo...

Asså jag hatar Bollo. Hon tror inte att jag märker något. Idag när jag var med hon och Sara på stan så skulle Sara köpa en drickyoughurt. Då när vi kommer fram till Coop så märker Sara att hon inte har råd med en den. Mitt i allt så säger Bollo att hon kan få 2 kronor av henne för att det var det som saknades. Men då säger Sara: nä! det behövs inte jag kan köpa en annan. Nä du får pengar av mej, säger Bollo. Okej, jag tar med mej 2 kronor i morgon, säger Sara. Nä det behövs inte behåll dom du säger Bollo. Okej jag vet att det blev väldigt tjatigt det där. Men det var typ så dom höll på. Om det hade varit jag som inte hade haft råd med en grej så lovar jag att jag inte hade fått låna pengar av Bollo. Eller om jag hade fått låna pengar så hade jag fått ge tillbaka pengar nästa dag, fast det bara var 2 kronor. Så är hon. Hon kan låna ut pengar till Sara, till och med ge bort. Men hon kan inte låna ut åt mej ,eller ge mej. Fatta det är så sjukt. Sen köper hon godis och då frågar jag om jag kan få smaka, nää säger hon. Sen om jag typ går i väg en liten bit framför dom så frågar Sara om hon kan få. Det är ju klart hon får. Bollo bjuder Sara bakom ryggen på mej. Jag fattar inte vad jag har gjort för fel. Sen i dag så hade jag köpt en stor Marabou chokladkaka. Då skulle jag tydligen bjuda henne.?? Asså jag fattar ingenting. Är det där utnyttjning?. Ibland, eller jag känner så här väldigt ofta, eftersom det händer varje dag. Jag vill inte vara hennes kompis längre. Jag brukar prata om det här med Saga och Maja L. Dom tycker att jag ska lämna Bollo och vara med dom jag trivs med. Det är ju Lina och Elin. Dom är faktiskt väldigt snälla mot mej. Men jag är rädd att Bollo ska bli sur . Men va fan egentligen borde jag ju skita i det. Men.... du vet ju hur jag är:/. Jaja jag ska komma på en bra plan. :/

 22/09-10


Damp med Saga, Engla och Tyra :)<333

Idag när jag kom hem från den normala skoldagen så satte jag mej vid datorn. Jag gick direkt in på Facebook^^ ;D. Haha jag känner mej så duktig. Jaja till saken: När jag sitter där och kollar på olika bilder och grejs så skriver Saga ett Chatt- medelande till mej. Jag ba: HEEJ!! sedan pratade vi om allt möjligt och hon visade mej en massa typ videos som någon hade ritat. Sedan bestämde vi att vi skulle "PLUGGA" i hop. Så jag tog med mej mitt material :D till Saga och där satt vi och var duktiga :D. Sedan när vi hade varit duktiga så tyckte vi att vi förtjänade en pause. Så vi la ner våra pennor och gick till datorn. Precis när vi hade satt oss så visade de sej att Johannes skulle gå ut till garaget och att han inte kunde ta med ungarna dit. Så då fick vi vara barnvakter åt Engla och Tyra istället för att slappa framför datorn. Men det blev faktiskt en ganska rolig barnvaktning för vi dampade till musik :D. Saga slog på en massa låtar som vi fick dansa till. Det  var väldigt uppskattat av ungarna :D. Sedan när Johannes kom tillbaka från garaget så skulle vi precis sätta oss vid datorn, men klockan hade redan blivit 20.50  och jag skulle vara hemma 21:00 så det var ju bara och ta förväl av Saga och klä på sej och gå ut tlll cykeln :(, men när man precis ska sätta sej på cykeln så öppnar en liten varelse fönstret och skrämmer livet ur en så man blir liv rädd och ramlar rakt ner i det blöta gräset och slår sej om rumpan :/. Och sedan får man Japanska läxa av Saga desutom. Jag ska kunna säga Godmorgon till henne när jag träffar henne på morgonen imorgon. Den här dagen kan verkligen inte bli värre. Haha trodde jag, när jag kommer hem så var mat det enda jag tänkte på. Så jag går rakt fram till kylskåpet och hoppas att pappa och mamma har köpt Juice och pålägg till mej. MEN NÄÄ! det har dom inte. Pappa sa att det får räcka med ost på min macka :/. Men det är ju inte därför jag lipar, det är för att jag vill ju ha Juice :/. Det kan verkligen inte bli värre än så här. NU LIPAR JAG!! okej jag vet att det här är Sagas replik men jag säger det ändå: DET ÄR ALLTID JULL! ALLTID! ja det är alltid mej. :/ gud hatar nog mej. Han måste ha glömmt mej när han uppfann turen :/. 

                                       Vacker bild från våran damp dans ;D 
                                                                                                                   
                                                                                                                        21/09-10
                                                                 


Bollo......

Hej! jaa, det har varit en helt vanlig skoldag idag. Jag har som vanligt varit med Bollo. Vi har faktiskt inte gjort så mycket. När man är med människan så gör man inte så mycket. Allt man gör är typ sitter på en bänk och smsar. Men när man sitter där och tycker att saker och ting bara blir tråkigare och tråkigare så ställer man sej upp och går där ifrån. Men när man sakta men säkert vänder sej om för att kolla vad människan gör och hur den reagerar så ser man att människan ställer sej upp och går och låser in mobilen i skåpet och sedan går till Sara (en i klassen, inte Sara som jag pratade om igår :D) och skrattar jätte högt och skriker typ hahha den där var bra Sara och sedan sneglar på en. Då börjar man ju fundera. Jaja då skiter man i det och letar upp folk som är mycket roligare och har roligare saker för sej. Och det kan ju vara lite olika folk, i mittfall är jag vän med rätt så många, så jag väljer den som är närmast och sedan så är man med den/dom. Sedan kollar man på klockan och ser att man börjar snart så då måste man tyvärr lämna vännen/vännerna. Man ger den/dom en kram och sen går man och ser så ensam ut och ledsen ut. Sen när man går där och är på väg till lektionen så tänker man oftast på vännen/vännerna och vad man gjorde alldeles nyss och vad man ska göra nästa gång man ses,endel brukar  tänka så här: Varför har vi så kort rast? :(. Men när man sedan kommer fram till klassen och man ser att man inte har börjat så går man ju såklart fram till Sara och pratar med henne. Sedan får man en kommentar av människan. Man lyssnar ju såklart bara med ett öra när människan försöker få ut den hemskaste  kommentaren hon kan komma på. Sedan får man lida med kommenaren hela lekionen. Sen blir det samma sak nästa rast och så håller det på hela dagarna. Jaja, jag är van. Annars har skoldagen varit bra =) 

                                                                                         21/09-10 

 MYCKET VACKER BILD MED MEJ OCH FINBARNET!!


SMILE!! =)

Har nyss kommigt hem från Suigetsu (Saga) sitter nu och lyssnar på värsta låten, gissa vilken, Lilly Allen - fuck you! fatta det är ju en typisk Suigetsu låt :D jag är inne på Facebook också :D jag är typ överlycklig, gissa varför, för att en som heter Sara och kallas fär Sasori har lagt till mej som vän, jag typ dör!! På höstlovet ska hon åka till London och hon ska klä ut sej till Kiba! min älskade Kiba. ÅH!! jag vill åka till London!! :( Ajja ska typ plugga lite nu till provet på torsdag och provet på onsdag men skriver mer i morgon =)

 20/09-10


=)

Jaa nu sitter jag och äter på en morot och spelar ett spel som heter Robot Unicorn Attack. Har nyss pluggat lite inför No provet på tordag. Jag har lovat mej själv att jag ska slå Sagas Highscore. Jag undrar om jag har gjort det, jag blev faktiskt väldigt nöjd med det här:

  19/9-10

Med MajaK

Jaa! hur ska jag börja mitt första inlägg? Har varit med Maja K i dag. Vi har dansat till musik och fotat =D.  Här kommer en bild som vi tog i dag :)


En av bilderna vi tog :)   18/9-10

Fiin vah?? =)

Det är typ de vi har gjort, eller vi har dampat också :D