Glad Alla ♥ Dag!! <3333

14/2-11

Kladdkaka med Lina!! : )

Hejhej^^ Glad Alla Hjärtans Dag!!! <333 Idag har jag varit med Lina ^^ Vi har gjort Kladdkaka ; ). Den blev jätte god : ). Det var faktiskt första gången jag var hos henne :D. Jag har också lärt mej att spela Nanne Grönwall- Håll Om mej på piano, med lite hjälp av Lina förståss xD. Jag och Lina har haft mycket damp och dansat till hennes Spotify låtar. Lina sa att jag såg jätte gullig ut när jag dansade. Jag typ -.- kan du inte säga att jag ser cool ut istället?? Och då sa hon, du är jätte cool min Juliet. Fy fan vad jag fick bra självförtroende när hon sa det xD * Spänner mina muskler* 

Här kommer några bilder på våran Kladdkaka xD...

Snygg vah?? x3 Lina råkade bränna den ;D

Igen xD

; )

Lina´s bit xD

Min bit x3 <333333 

Här kommer bilder på mitt Geléhjärta som jag fick av Anita xD...

Haha xD väldigt vacker ;D

Tänk på att jag fotade med mina knasiga mobil, så det blev inte så bra bilder xD 14/2-11



Som vanligt xD

Hejhej^^ Jag sitter nu som vanligt och spelar Zumba Blitz på Facebook. Jag försöker slå mitt rekord men det går inte så bra :/. Mitt rekord är 275,240 men jag vill ha högre. För jag har tänkt slå pappas rekord innan den här veckan är slut. Pappas rekord är 532,590 så jag är jätte arg!! Plinkon är till och med bättre än mej. Han har 507,600.

   HAHA!! Jag får bra självförtroende när jag kollar på Johannes poäng xD 10/2-11

Hej Igen!! ;D

Hejhej^^ Som du kanske har märkt har jag inte bloggat på jätte lääääänge! Det är för att jag har blivit besatt utav ett spel på Facebook. Det spelet heter Zumba Blitz och är typ ett drog spel... Jag kan seriöst inte sluta spela det.. det är jätte roligt helt enkelt. Om du inte spelar det så börja inte, jag varnar dej, man blir helt besatt.

Inte så stor bild men den duger.. hoppas jag!! xD 9/2-11