Fågel på huvudet!! ; )

Hejhej^^ Idag har jag varit en riktig Juugo!! För jag har haft en av mina fågelvänner på skallen!. Jag hade fågeln på skallen hela dagen x3 Det var roligt : )...

 Vacket vah?? ;D

 Bollo ritade av mej x3

 Så här står det i tunneln på skolan! ;D.. Nimpon! ;D

 Så här också xD 14/1-11 ^^


Läst en jävla bok!

Hallå! Idag har jag och Pauline läst Pauline´s jävla skit bok! Det var inge roligt! Hon plågade mej att lyssna när hon läste. Man kan säga att vi hade Håltimma så det var skit tråkigt!!

 SKIT BOKEN!!

Det var också Gröt idag!! .....

 Bollo´s gröt!

 Bollo´s MJÖLK!! x3

 Nån sida i den jävla boken!!

 Mitt skåp!


 Bollo xD

 Vacker bild på Bollo!!

 HEMSKT!! KOLLA VAD JAG HAR FRAMFÖR MEJ!!! :(

Jag har också varit på stan med Saga och Maja idag. Saga skulle hämta pengar så jag och Maja stannade kvar på Åhléns medans Saga åkte i väg!! När vi gick där och kollade på saker hittade Maja en fiskpenna som hon ville ha!!...

 Maja´s Jävla fiskpenna!! -.- 13/1-11


Har inte haft tid...

Hej alla mina små söta läsare!! Som ni kanske har märkt har jag inte skrivit på ett lååångt tag!! Det beror på att jag inte orkade skriva, för jag tänkte: Jag skriver i morgon i stället... och nu har jag typ missat en massa dagar :/ Så jag tänkte.. Jag skriver om dom dagarna jag har fotat/filmat eller gjort något intressant istället Hoppas det blir bra : ).

 En liten bild på mej ^^ 11/01-11

ElevJour!

Hejhej^^ Idag har jag och Bollo haft ElevJour! Det var inte så roligt. Det enda vi gjorde var satt på ett barbord och läste nån jävla engelsk bok som Bollo hade lånat i bibloteket! Den var tråkig! Det enda som var positivt var att det fanns pepparkakor i skafferiet! Asså det finns ett kök inne i Elevrummet! Pauline lurade mej att ta, så det var inte mitt fel. Jag smsade med Saga och sa att hon skulle komma förbi Elevrummet, för då skulle hon få en pepparkaka. Så hon gjorde det och alla blev glada! ;).

 En vacker bild på mej och Pink! ;D 11/1-11


Stan med Saga och MajaK

Hallå! Idag har jag varit med Saga och MajaK. Vi åkte till stan, för jag ville köpa mej ett par jeans. Det var kul! Vi åt Marabou och tittade på kläder. Fast jag köpte aldrig några jeans x3 Varför vet jag inte xD.

 En rolig bok som jag och MajaK hittade ;D 10/1-11

Stan med MajaK! ; )♥

Hallå alla hjärtskärande barn! Idag har jag varit på stan med MajaK! Vi åkte in för att vi skulle handla för våra presentkort som vi fick i julklapp. MajaK hade ett presentkort på HM och jag hade ett på Kappahl. Jag köpte 3 stycken pyjamaser. En till mej, mamma och MajaK! Det var 3 för 2 så MajaK fick den som var gratis : ). Så här ser dom ut!! ; )

 Vacker! Jag köpte likadana åt allihopa! ^^
 MajaK´s nya skor! ; )

Och nu en liten video!!...




 MajaK´s nya skor!! ; ) 8/1-11

Engla 3 år! : )

Hejhej^^ Idag har jag varit på kalas hos Engla, Saga´s lillasyster! Det var roligt ;D. Carro hade gjort en tårta till Engla. Hon höll på i flera timmar. Den blev jätte fin..

 Kolla vad fin!! Hon är jätte duktig : )
Det ska föreställa Hello Kitty!! ; ) 6/1-11

Med MajaK IDAG!!

Hej alla barn! Idag har jag varit med MajaK. Men jag kommer fan inte ihåg vad vi gjorde, men jag hittade en liten bild på telefonen som ni kan få njuta av : )...

 Jaa, asså denna text är skriven av MajaK (även kallad Madara) Hon är lite som hon är!! 1/1-11